Od malej veterinárnej kliniky k nemocnici plnej špecialistov

Veterinárnu nemocnicu Anima Vets kameň po kameni vybudovali veterinári a dodnes ju aj spravujú. Poďme teda nazrieť trochu do histórie, úplne na začiatok, keď sa sen o Anime ešte len rodil v hlavách  štyroch zanietených mladých veterinárov.

Prvotný plán nevyšiel. Našli sme lepšie riešenie.

Naším plánom bola kúpa rodinného domu pri Solinkách, ktorý by sme prerobili na veterinárnu kliniku. Predávajúci však od toho odstúpil. Našťastie pre nás. Vďaka tomu sme sa pustili do vlastného nového riešenia. 

Kúpili sme pozemok a oslovili architekta, ktorý dal našim snom, skúsenostiam, poznámkam a predstavám reálne kontúry v podobe veterinárnej nemocnice. Už od začiatku sme chceli, aby budova bola nadčasová, moderná a reprezentatívna. Inšpirácie sme čerpali z najlepších veterinárnych kliník a nemocníc vo Veľkej Británii a v USA.

Projekt veterinárnej nemocnice, od návrhov až po samotnú realizáciu, sa rodil päť rokov.

Medzitým v Martine…

Zatiaľ čo sa pracovalo na veterinárnej nemocnici v Žiline,  v roku 2010 sme otvorili veterinárnu kliniku v Martine. Najskôr bola klinika umiestnená v  prenajatých priestoroch, o čosi neskôr sme domácich maznáčikov vyšetrovali už vo svojich vlastných.

Slávnostné otvorenie

Celý proces bol náročný, no 7. apríla 2014 sa o nás dozvedelo celé Slovensko. Veterinárnu nemocnicu Anima Vets (vtedajšiu Animu) slávnostne otvoril primátor Žiliny, prezident KVLSR, prezident SAVLMZ a riaditeľka RVPS.

Bolo o nás počuť v celoslovenských rádiách a písalo sa o nás v denníkoch, týždenníkoch, že aj naši slovenskí domáci miláčikovia budú mať najlepšiu starostlivosť rovnako ako v Londýne, New Yorku, Tokiu alebo Sydney. Ako je to dnes?

S vekom nemocnice vzrástol počet špecialistov z rôznych veterinárnych oblastí aj kvalita prístrojového vybavenia. Vďaka tomu dnes poskytujeme vašim domácim miláčikom komplexnú starostlivosť na najvyššej úrovni. U nás sú v tých najlepších rukách.

5. 11. 2021

Rezervácia termínu

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Získať cenovú ponuku

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Kontaktný formulár

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Pridať recenziu

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Anima klub

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Už čoskoro!

Už čoskoro budete môcť svoj názor zverejniť aj na našom Facebooku a účte Google+.